2251043530 Καβέτσου 40, Μυτιλήνη dimkallias@yahoo.gr
hero image
 
 
 
 

Πόπη Λίβανου
Δικηγορικό Γραφείο | Μυτιλήνη Λέσβος
 

Η Πόπη Λίβανου γεννήθηκε στη Μυτιλήνη, όπου και μεγάλωσε. Αφού αποφοίτησε από το 3ο Λύκειο Μυτιλήνης, εισήχθη στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, από την οποία και αποφοίτησε το έτος 2003. 

Στη συνέχεια, πραγματοποίησε με υποτροφία μεταπτυχιακές σπουδές στο Εμπορικό και Ναυτιλιακό Δίκαιο (LLM in Commercial and Maritime Law) του Πανεπιστημίου της Ουαλίας, Swansea. Κατά τη διάρκεια των μεταπτυχιακών της σπουδών εκπόνησε διπλωματική εργασία σχετικά με το ρόλο του εγγράφου της φορτωτικής στη μεταφορά εμπορευμάτων. Το έτος 2004 απέκτησε την άδεια άσκησης του δικηγορικού επαγγέλματος και έκτοτε μέχρι και σήμερα είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Μυτιλήνης, όπου και ασκεί μαχόμενη δικηγορία ως Δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω. 

Ασχολείται κυρίως με υποθέσεις αστικού δικαίου (ενδεικτικά οικογενειακό δίκαιο, εμπράγματο δίκαιο, μισθώσεις, διορθώσεις εσφαλμένων κτηματολογικών εγγραφών, αγοραπωλησίες ακινήτων) εμπορικού και διοικητικού δικαίου. 

Συγχρόνως δε, από το έτος 2018 έως και σήμερα είναι Νομικός Σύμβουλος της Νομικής Υπηρεσίας του Δήμου Μυτιλήνης.
Στη Νομική Υπηρεσία του Δήμου Μυτιλήνης έχει αποκτήσει μεγάλη εμπειρία στον τομέα των δημοσίων συμβάσεων, παρέχει νομικές συμβουλές και γνωμοδοτήσεις σε όλα τα διοικητικά όργανα του Δήμου, ενώ παράλληλα εκπροσωπεί το Δήμο ενώπιον όλων των δικαστηρίων της χώρας.

Μιλάει την αγγλική και ιταλική γλώσσα.

Είναι έγγαμη με το γιατρό - ορθοπεδικό, Γεώργιο Παπιομύτη και μητέρα ενός αγοριού.

 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  22510 43530
 697 6781840
 plivanou@hotmail.com