2251043530 Καβέτσου 40, Μυτιλήνη dimkallias@yahoo.grΔικηγορικό Γραφείο
Δ. Καλλίας - Π. Λίβανου - Π. Κουνέλλης - Ε. Γιαννακού | Μυτιλήνη ΛέσβοςΤο δικηγορικό γραφείο των Δ. Καλλία, Π. Λίβανου, Π. Κουνέλλη και Ε. Γιαννακού, ιδρύθηκε από τον Δημήτρη Καλλία και εδρεύει στο κέντρο της πόλης της Μυτιλήνης.

Πρόκειται για ένα αναγνωρισμένο δικηγορικό γραφείο, παρέχοντας νομικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Στελεχώνεται από άριστα εξειδικευμένους συνεργάτες δικηγόρους με εμπειρία στη δικαστηριακή πρακτική και διαρκή ενασχόληση με τα θέματα του αντικειμένου τους σε ακαδημαϊκό επίπεδο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ

ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ

Με χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευσης σε διάφορους νομικούς τομείς, το γραφείο μας παρέχει στους πελάτες μας την εμπιστοσύνη και την αξιοπιστία που χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν τα νομικά τους ζητήματα με επιτυχία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις υπηρεσίες μας ή τον προγραμματισμό ραντεβού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΥΡΥ ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

ΕΥΡΥ ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

Το γραφείο μας διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών σε όλη τη χώρα, προκειμένου να ανταποκρίνεται άμεσα στις ιδιαίτερες ανάγκες που εμφανίζει η φύση κάθε υπόθεσης

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ

Είτε πρόκειται για ατομικές υποθέσεις είτε για επιχειρηματικές διαφορές, είμαστε δίπλα σας για να παρέχουμε νομική συμβουλή και πλήρη υποστήριξη.